Jump to content
ErickDmn

Amplifi 150 as a normal amplifier

Recommended Posts

Hello everyone.

 

I´m new in this forums and I hace a doubt about this amplifier. I´m from Mexico so... sorry for the bad english.

 

The last saturday I bought the amplifi 150, also I have a pod hd500 too.

 

My doubt is... can I use the ampli 150 as a normal amplifier? Just connecting the Pod hd 500 into the input of the amp?

 

Another problem that I have, is when I try to edit a preset in the amp, when I turned off the "Reverb" the sounds go off, maybe I´m doing something wrong.

 

Anyone else hace this problem?

 

Thank you for the time... and sorry for the mistakes.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running the POD HD500 analog outs into the AMPLIFi 150's AUX In is likely the best way to go.

 

As far as no sound when turning off Reverb, try with headphones per phil's suggestion in this thread to see if you have an issue with the woofer.

 

http://line6.com/support/topic/10137-turning-off-fx-in-chain-disables-all-volume-normal/

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried the thing of the headphones and it sounds normaly without the delay and reverb, but when I play without the headphones the sounds downs to cero.

 

So I guess is a problem with the woofer and I have to go to the store and give it back... Am I right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...