Jump to content
wedkarzyk123

Pod Farm 2 Not Authorized

Recommended Posts

Hi!

I'm Karol and I'm from Poland, so I sorry for my language mistakes.

I have problem with my Line 6 UX2. When I starting Pod Farm 2, he hasn't all amps and effects, and he showing me this statement (in attachment).

How to fix it?

 

Bez tytułu.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

How old is your UX2? Older models came with a license for Pod Farm 1 (which I see you have). If your UX2 was originally licensed for Pod Farm 1 you may now have to purchase a license for Pod Farm 2.5.

 

I would contact Line 6 Support to inquire.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have POD Studio UX2 (black faced). I don't know how old has this Line 6, because I bought it used from my friend

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just noticed the same thing.  I'm stuck at home because of the corona virus and deiced it would be nice to record a few things.

 

I have a black faced POD Sudio UX2.  I bought mine new a few years back (circa 2011) and never really used it.  

 

On the line6 download site, the POD Studio UX2 lists POD Farm 2 (2.59 Released 8/5/15) under their free software.  If I look for POD Farm 1, they don't show any downloads.

 

On most of the preset tones I get:

POD: Farm Tone Load

Failed to load tone: Anatomy 101   (this line changes)

(Code 8000a002) Access a model that hasn't been added.

 

Sometimes I also get:

This model is not authorized for use with the connected device.  Use the model menu above to select a replacement model.

 

I'm fine with limiting my preset tones.. but most of them are not allowed and it's really hard to find any that are good.  Is there a way to delete the ones that are not compatible with my UX2?

 

 

Some of the sounds I do get are good and I was able to play around recording a few things, so it's kind of working.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good morning,
I have a POD Farm 2 Studio GX, correctly registered and purchased on 02/19/2017 on Amazon. I reinstalled the program on the computer and now it indicates that "pod farm 2 is not authorized".
What am I doing wrong?

image.thumb.png.281a97e79ca96a5ea95f05d40e3682a8.png

 

Thank You.

Renato C.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same situation

 

Bought a blackface ux2 off ebay, thought all is good. Tone farm 1 doesn't work on windows 10 and 2.5 is same as all else unauthorized.

Not exactly wishing to splash out 100 bucks to get the software

C'mon Line6 do us all a turn, what with being stuck indoors due to covid 19.

I thought the ux2 had a software agreement thing internal to the device

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just now had the same problem, but i could fix it by going to line 6 monkey, then clicking on optional-addons, run license manager and then it was loading for like 2 minutes and then it registered my pod farm 2 on my line 6 studio gx.

hope this helps

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about if you used pod farm 2 with an ilok? I'm not seeing anything showing up in the license manager "add-ons" section even though my line6 account says I have pod farm 2.5. It's only started acting like this since i've upgraded to windows 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem. I have tried all solutions from forum and nothing.

On 4/30/2020 at 2:30 AM, Slntpsych1 said:

What about if you used pod farm 2 with an ilok? I'm not seeing anything showing up in the license manager "add-ons" section even though my line6 account says I have pod farm 2.5. It's only started acting like this since i've upgraded to windows 10.

Unfortunately this solution as well does not work for me.

I have tried as well running all in compatibility mode with xp, vista, 7, 8..... nothing. 

 

All the time during the process of registration I can see Pod Farm 2 in the moment when the communicate appear with message: Connect and disconnect... - The Pod Farm 2 magically disappearing. For xp and others I still can see Pod Farm 1. For windows (lollipop) 10 I have empty add-ons field..

And in the pod farm 2  I have message that if found licence but you need to run licence manager. And we are in loop of nothing... :)

 

Corona lollipop, windows 10 lollipop... But Line 6 please! :)

Please help!

Best regards and lets stay healthy!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...