Jump to content
Sign in to follow this  
Chaymarks234

A JTV59 won't work through a POD HD500 to connect to workbench?

Recommended Posts

Hi guys, I'm a newcomer. Honestly, I find this forum really intriguing 

Today, I make a decision to post a topic here because I need help

I don't actually know why a JTV59 won't work through a POD HD500 to connect to workbench?

Anyone know? Please help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

The reason is that Line 6 introduced Workbench HD support with the POD HD500X. There was a hardware change with the HD500X and the Workbench HD support was not retrofitted to the previous hardware, the HD500. I’m not 100% sure that the hardware upgrade was technically the reason but that’s certainly the timing of it.

 

Edit: In order to use Workbench HD with your JTV59 you will need to use the Variax Workbench Interface device that came with your JTV59 if you purchased it new.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...