Jump to content

DT 50 loses volume


Woj650
 Share

Recommended Posts

Hi. I bought a faulty DT 50 head. The guy I bought it from said it loses volume while playing doesn't mater if it is on channels AB or A. I thought the problem was in power tubes and changed them but it still loses power after 10 min of playing or when I crank volume a bit up. When I switch the amp off for a few minutes to cool it down it works and trips again. Has anybody had similar problem with DT 50 head or knows what can cause it? 

Link to comment
Share on other sites

Hi. 

The tubes are new Electro Harmonix EL34 with no. on 16 07 both. Mutched. New preamps tube as well. Speaker conected properly and it did not fix the problem. I think it might be a production issues but don't know how to check it. I sent an amp to Amps repair shop. I am based in Scotland and there's not Line6 service hear as far as I know. We'll see

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...