Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cubase 10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. Hi, ... the HD500X is up to date ! My headphone is always connected on my HD500X both listening and recording The probelem is this ; when i play guitar on my HD500X the sound is good & i want that sound on the recording tracks ! But it's not the case ...it's too different ! After the recording the sound is very different! The EQ on the HD500X is disable. I use Cubase 10,5, Windows 10 (64 bits) & of course the HD500X as audio interface ... every plugings & EQ are disable on Cubase to get the sound of the HD500X...but the sound is still different after a new track is done ! Yet, I want the same sound ... how to get it ? Thanks Daniel
  2. Hi. I have a problem. Maybe someone has the answer. Since i use my PodGo, i have a lot a crakles and noise in my DAW. If i change my buffer size (extra small or extra large) it change nothing. My cpu is right (17% used) I had a PodHD before with the same computer and the same DAW and the problem was not there. So, it seems to come from the Podgo driver. It occurs only within the daw (cubase 10)... Thank you... and the last uptade is done (version 1.12)
  3. Hi, I have an Helix line 6 LT with the latest firmwire and running Cubase 10 on Windows 10. I usually record a first guitar with the PAN set to center and then after the take I PAN it to about 50 % left in order to record my second guitar. How can I record my second guitar so I can hear it at the right, 50% right, while recording? I tried to PAN it in the Helix but it feels like this effect the volume. Best Regards Mattias
×
×
  • Create New...