Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'jtv 89f'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 6 results

  1. I don't know. My JTV89F just isn't working with the HELIX. Same cables work with the VDI and connect with Monkey. Everything seems fine. Just REFUSES to bond with the HELIX. ALL LATEST FW. Did EVERYTHING I know how to make volume happen . . . NOTHING! 1/4" works fine between Helix and JTV. VDI - NOTHING. Not to be crude, but . . . WTF???
  2. hello i have the jtv 89f corean After trying to update the firmware using usb inerface on a pc win 7 64bit, it showed me 1 error during the update then my guitar lost connection and the blue led doesnt work anymore (variax dead) i dnt know what to do :( shall i buy a hd500x to access my guitare and fix it or what ? i bought it from Germany and i live in Morocco so there is no help over here pls help Thx
  3. Model: JTV-89f Firmware: 2.21 Pedal: POD HD500X and Helix I typically play rock and metal. When palm muting, I am trying to achieve a nice crisp sharp attack with heavy distortion. Even with the high gain pack, I cannot seem to achieve this sound. The notes all sound muddy. I have tried positioning the pickups in minor increments up and down in workbench HD and while the tone definitely changes from brighter to darker tones, the mud is present regardless of placement. Am I missing some settings? Is this style of sound simply not the intended aim of the JTV (it seems most of the models are for vintage guitars)? Just looking for some help / information on getting modern metal tones out of the guitar. Thanks!
  4. Hey lost the larger wrench shipped with the JTV 89f. I am assuming this is the truss rod wrench, or the birdge height adjustment for the Floyd Rose. Could someone tell me what the size of the truss rod adjustment wrench pretty please?
  5. So I'm wondering if this is normal. I have a JTV 89f, Pod HD500x, into a DT 25 head. My problem happens power everything up. If I have the JTV plugged in using the Variax cable when I power up then try and change tones on the Pod Via footswitch the Pod freezes up and goes to the line 6 reboot screen. Once it reboots the tones switch correctly but I'm not sure if everything sounds quite right but that could be my ears just assuming something's off because of the reboot. Now if I turn everything on without plugging in the JTV first everything works great. It's not that big of a deal other than having to unplug my guitar when I'm done. I'm just hoping that it's not a symptom of another problem. For a long time I thought that something was wrong with the Pod until I got into a kick of playing my Les Paul instead of my JTV for awhile and noticed the issue was gone. Anyway I was just wondering if anyone has had the same issue or if this is just the order it's supposed to power up my rig. I know that your supposed to power things up in a certain order according to some of the other forums but is plugging in your JTV part of that order? Thanks in advance.
  6. Hi, I have JTV 89F and I think about get POD 400HD but I am wondering about compatibility . Any one know is POD 400HD fully compatible with JTV 89F?
×