Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pod ux1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. Hi Guys, I recently tried to record some tracs using UX1 interface. Head of my amp has xlr output, witch i did connect with xlr cable to the jack line in of pod ux1. The volume in the PC is very low, my DAW shows -52DB at max. Can anyone advice something to boost the signal strength ? Best Regards, Piotr
  2. Hey! I've been using my POD for quite a while now but i'd like to share one of my presets with you guys. Many of my subscribers ask me what settings/gear i use, and when i tell them; they're often surprised when they hear line 6. The majority of people think line 6 amps or models aren't able to produce a rich - realistic tone, but when recorded with optimal setting etc.. the result is epically awesome! I'll attach a link of a certain video where i used a backing track, so all the guitarwork you hear (except bass) is all produced by the POD UX1, same goes for my setting in Podfarm. Thanks to Line 6 for creating this awesome product for people who want to express their creativity and enjoy their hobby but live in an appartement with lousy neighbours! - Ben Video:
  3. Hello everyone! I've been using my POD UX1 together with POD Farm 2 for several months. I've been using it both as a recording tool and as a soundcard. A couple of months ago, all of a sudden (while in use), it has stopped working. Almost no sound comes from the output (very weak, only when I run audio files from the pc - and to hear them, I have to turn all the way up the volume on my speakers), I can't record nor use any instrument, because no sound would come out. On the POD Farm 2 program, the "LEDs" on the mixer (input and output) randomly light, like there was sound coming out from an instrument, but obviously no instrument is played. Turning the volume from the speakers up, i noticed a weak white noise coinciding with the random lights. I tried everything. Restarting the pc. Downloading drivers and updates. Uninstalling and reinstalling. Audio set up from my pc (it says that everything works as usual). Nothing changed. Can anyone help me? :-P Thank You. P.S.: I run Windows Vista as OS (yes, I have to change my pc!).
×