Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'update 2.11'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Has anyone been experiencing the problem I’m having? I've had this problem since purchasing the unit with it hanging for seemingly no reason and at odd times. I updated the firmware whilst following all of the instruction and holding my mouth in the right position and all that. After the update it seems to work for a while and now it hangs several times a playing session. The scenario goes like this: I’m playing along having a good ole time and I go to change a preset or parameter and all the controls are inoperative. Only solution I’ve found so far is to power cycle the unit. Luckily I haven't had this issue live because I’m not playing live at the moment. If I were playing live I would not count on this unit as of right now. I love the sounds and ease of use otherwise! I like this unit way better than the Axe FX for ease of use but not for reliability. The Axe FX was solid as a rock in terms of glitch free. Anyone else having this issue?
×
×
  • Create New...