Jump to content
Sign in to follow this  
jayloura

JT Variax not connecting

Recommended Posts

Hi!

 

My JT59 is not connecting. On the Workbench HD it says "not connected", on the interface it's green on the computer side but it's blinking red on the guitar side. 

 

I just updated the Mac OS to Catalina, but I had the same problem with my old Mac Book.

 

What could the problem be?

 

Thanks in advance.

 

Jorge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plug a cable into the 1/4" jack... without that, the guitar isn't "on", and won't be recognized. It's all in the manual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What cruisinon2 said,... and fully charged battery in the guitar. Disconnect any USB hubs, go direct with the interface device.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check to all of that, but the problem remains.

 

Additional data: the virtual capo also isn't working. When I press the model knob to do it (more than 2.5 seconds as in the manual) nothing happens. I'm starting to assume that the guitar is faulty. 

 

Apart from that it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem at this time is with Catalina. It's being looked into. Check with Support to see where that's at.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×