Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'relay g10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 5 results

  1. FireGunBird

    Relay G10 Noise..

    I can not speak English because I am a foreigner. I wrote using Google Translator. Good morning. I am using FIVE O pickup now. The instrument uses an ukulele. The pickup uses a 3v CR2032 battery. When this pickup is connected, white noise is generated. There are two instruments equipped with this pickup, but they all have the same symptoms. Other passive pickups did not have this symptom. There was also no noise in the fishman pickup installed on the guitar. The Fishman pickup used a 9v battery. I want to remove this noise. ↓ five-O pick up Noise T^T
  2. Call for help! How can I successfully use the Relay G10 transmitter in my guitar.? The guitar has a mono 6.5mm ( ¼" ) socket - but the G10 has a ¼" 'stereo' jack. When the G10 is connected to the guitar there is no sound. However when the G10 is connected to a newer (Taylor) guitar it works perfectly. I have seen a suggestion to use a mono to mono (TS to TS) ¼ to ¼ adaptor - but this does not make sense to me; and I cannot find a suitable adaptor to buy 1 Can anyone suggest how I can successfully and safely connect the 'stereo jack' on the G10 to a 'mono socket' on my guitar so that the G10 works? that is - what are the correct wiring connections needed? Is the G10 jack a true 'stereo' connection (wiring) or is the 'ring' on the jack plug used for some other purpose? [ I would have thought that the jack plug (for a guitar) is only mono, so I do not know what is the purpose of the ' ring' on the jack plug. Can the ' ring ' connection be: ignored; or bypassed; or bridged to the ' tip '? Cheers Colin
  3. The Relay G10 is a great product and I use it all the time on guitar and bass in my electric band and on acoustic guitar in my bluegrass band, but I'm constantly having to hang a separate DI box off of it so I can attach a tuner stomp box or a volume pedal. A simple insert point jack or effects loop would solve this problem and make the Relay G10 even more irreplaceable! How about it? -=Peter=-
  4. Well, since this is the second G10 Relay that I've had(I had to return the first one because it stopped charging after a couple of weeks) I'm beginning to become somewhat of an expert on the problems that this pesky (but promising) little unit is having. But first let me say, I don't think it's Line 6's problem, per se, but, rather, the manufacturer's fault (perhaps if you gave them a raise to say, 12 cents an hour, they would put more effort into your products?). Tonight I was raving about my G10 Relay to a guitarist friend of mine, but when I took it out of the charger to demonstrate it, the end cap and plastic sleeve came off!. We both tried to put it back together again because the end cap looks like it should just snap on. However, no luck. It doesn't look like it was ever glued on, but, if that's what it will take so that I don't have to return yet another one of these, that would be fine by me. Or, even better, do I really need the sleeve and end cap? I use it maybe every two weeks and only in my home studio so it's never been used in "live" situations and it's still in perfect condition (well, theoretically anyway). I've been using Line 6 products for at least a decade now and, for the most part, have been happy with them. So, all in all it was good evening--I was looking forward to doing some recording with my guitar (which I can't do now) and, I was enthusiastically extolling the praises of your wireless system, only to have it fall apart in my hands. Thanks Line 6! OK all you tireless Forum Supporters out there, I look forward to your answers or perhaps yet another RMA invoice in my email inbox. Take care everyone and, if they ever get these problems sorted out, this will be a great product (or, alternatively, I will be dead, in which case it won't matter anymore : )
  5. Art_Continues

    Amplifi TT plus Relay G10 - serious latency

    Hey there, I didn't find any open topic in this matter - so maybe someone here can help me out. I recently bought an Amplifi TT and a G10 (Relay) to not need to have a cable through my living room. I connected the G10 to the Amplifi via XLR to Guitar-in Jack, and the Amplifi via RCA/Chinch to my AV-Receiver. The latency must be around 10ms or more, so it's really impossible to play. I know the G10 from "regular amp use" and I never experienced a latency like this. Would be glad, if someone here can provide some ideas. Thanks'n'best, Andreas
×