Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows 10 pc'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. AISIO Driver causes system freeze. When i have used the LINE6 ASIO driver in Cubase 12 then exit Cubase and Turn off the POD X3 live the system freezes. I must shut down Windows 10 to turn off the POD X3 live. Any suggestions?
  2. Hi guys, I have recently buy a Helix LT, It sounds great so far and I love it, I have used Line 6 since more than 10 years ago, my first pedal board was the XT Live and then I got the HD500X, those were great as well, I had no problem with them but it seems like the helix is a little bit more complicated in terms of software, my LT has the 2.71 firmware, I download the editor and the latest driver I could find here, I installed everything with the Helix unplugged, I can see the helix as part of my external devices but when I try to use the editor I'm getting a message saying "no device connected", happened the same thing with the Line 6 updater, the screen is all black as if no device was connected. Am I missing something?, Do I need to do or install something else?. Thanks in advance.
×
×
  • Create New...