Jump to content

Recommended Posts

I installed my UX2 on my new pc and downloaded latest version of PODFarm (2.57) from line6 site. As it was first installed on my old pc, I ran the licenser and authorized both pc and the device.

Problem : I have NO preset tones in it! I remember when I installed it on my old pc I found A LOT of great and useful tone, all already present in it,  but now the library is empty!

 

I found some presets clicking on 'open' tones  in the 'gear box'->'tones' folder, but they are less and different from those I had (Some I remember were 'Glass', 'Acoustic', Get the funk out', 'Outer Space' etc.) , but I have to open these new ones one by one, and save them one by one to have them in the library......

 

How / where can I find all the old ones and import them back in the library?

 

I really need to find those tones, can anyone help me?

 

Thank you very much!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

IS Pod Farm 2 showing that all the model packs are authorized? (IIRC in the about tab). If not authorized you may have to use PF V1.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weel, I tried to run it again one hour ago, and had a different window (I think the one you refer to ) .

Tha's what happened :

 

- First time I ran PF2.57 (re-installed) , Ihad NO authorization request (found it strange, but went ahead) . I imported all tones from gear box folder , but was missing the old ones (as I wrote on first post)

- One hour ago I ran again PF , had the authorization request for this new pc this time , got it authorized ( both pc and device) , and once open, I found the old tones as well ....!

 

I must say ..... I DON'T KNOW what happened, how the old tones are now available, and whether I have now joined old tones with those from Gear Box (it seems so), but now it seems to have it all as I wanted and working....... Is this all that occured 'correct' , or may I have other problems next times I will run PF??

 

I don't understand what happened or what I did, but now seems to be complete ..... Weird.  :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you looking for tones you created? If so the tone files are stored on the HDD, so if you have access to your old HDD, you can port them over.

 

As for presets that come with POD Farm, what version were you running prior?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I have to look out if/where my created tones are saved in my old HDD.....!

 

I re-installed PodFarm 2.57, ran again the authorization, and now I find those 'old' tones (not the created ones) , and I joined tones from Gear Box as well ..... I don't know HOW I got it, and if it is 'correct' now or not , but I will see if it keeps running good on next times I will run PodFarm or not.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×