Jump to content
chrisleestevens

Jtv 89f Disconnects During Upgrade For Workbench Hd 2.0

Recommended Posts

Ive been trying to upgrade my JTV 89F to use workbench HD. In the middle of it, it disconnects and say check that wires are connected or something like that. The interface it came with begins to flash red. I pull the battery and reconnect the cord again, Still does the same thing. Any help would be nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have a cord plugged into the 1/4" jack on the JTV. That is the power switch for the JTV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ive been trying to upgrade my JTV 89F to use workbench HD. In the middle of it, it disconnects and say check that wires are connected or something like that. The interface it came with begins to flash red. I pull the battery and reconnect the cord again, Still does the same thing. Any help would be nice.

 

Just to be clear, is it that initially everything is connected fine, green lights on the USB interface etc., the download starts, and then the connection craps out? If that's the case, the only suggestion I have is make sure the battery is charged enough. If you can't get a connection in the first place, and you have a cord in the 1/4" jack, then the USB interface may have died. Some have had issues with that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also make sure your volume control is not turned all the way down as it may be going to sleep and powering down the JTV.

 

Cheers,

 

jayson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×