Jump to content

Schivosa

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Schivosa

  1. Hi,

     

    Have you had any luck with the ux1 issue?

  2. I'm having the same issue. I think it's because you can't control the input gain on the ux1. I've tried doing what this person said but using the neural plugins instead of Pod Farm, but no luck so far. Guess it's time to upgrade the interface. @offshot1st @pravus8 Have either of you had any luck with fixing this?
  3. Schivosa

    Cab and FOH setup

    I changed it to split crossover, set reverse to On and took the frequency down to 25. That fixed it.
  4. Schivosa

    Cab and FOH setup

    I have a EHX 44 Magnum that I use through a friends 4x12 sometimes. I'm going to use that for my 2x12. How would an attenuator/reactive load allow me to have the FX after the cab and IR? Which one would you recommend? In the modified preset, how does it know to send path 2A to the Cab and path 2B to FOH? The sound changed drastically when the IR is in path 2B, it doesn't sound good. Thanks for your help!
  5. Schivosa

    Cab and FOH setup

    I am getting a 2x12 cabinet soon and I want to have 2 paths in my presets. I want to have one path to the cabinet and another path to the PA, I want to bypass the IR block in the cabinet path so that the IR doesn't override the speakers. I place noise gate, eq, and overdrive before the amp and all other fx after the IR typically. Does anyone have presets that they can share that utilizes this kind of setup? I've attached my preset that I use now that goes to the PA only. 5150_Mesa DV-77.hlx
  6. Schivosa

    Koto preset

    Does anyone know if a koto like preset exists or if it's even possible?
  7. Schivosa

    Reaper playback

    Yeah, I was setting this up for a friend on different occasions and we had the speakers connected to the pod the first time. This last time I forgot to check and didn't realize it wasn't connected anymore.
  8. Schivosa

    Reaper playback

    When the Asio Pod Go driver is selected in Reaper I don't hear any playback of recorded tracks. I have to change the audio device to wavesound to hear my recording. Anyone else have this problem with the Pod Go and Reaper?
  9. Can't download the file. I am getting an xml parsing error when I try to download the file.
  10. The Pod Go Firmware 1.12 download is not working.
  11. I am using the Pod Go for my interface and I am getting popping noises in Reaper. I have increased the buffer size in Reaper to its limit (6000). It helps some but not completely. Is there some setting in the Pod that I can try?
  12. When I change Helix presets the alt tuning knob stops working until I reset the model in hx edit. Anyone else have this issue?
  13. Is this tutorial still available somewhere? There are no images in this post.
  14. I use Reaper and it's been happening for weeks. I tried 1.90, 1.91 and 1.92. Same issue with each version. I tried changing the DPI modes and only having one instance loaded also. I opened a ticket and have been in contact with support. I sent them some error logs and waiting to hear something.
  15. I tried going back to 1.91 and 1.90. No luck with either.
  16. Thanks a lot. Not sure how that happened. Been having alot of trouble with Native recently. It keeps crashing Reaper and I have to reinstall it constantly.
  17. Thanks. The Tess Clean snapshot sounds pretty close to the Tesseract preset but the MonumClean snapshot sounds very different from the Monuments preset.
  18. The MonumClean snapshot is the same configuration as the Monuments preset The Tess Clean Snapshot is same configuration as the Tesseract preset.
  19. I'm trying to get the single individual presets (Monuments and Tesseract) to sound the same in the snapshots (ATCAT). Monuments preset -> MonumClean snapshot Tesseract -> Tess Clean Snapshot Monolith and Tesseract presets use just DI, no amp or cab. So, when I switch to them in the snapshots I disable the amp and IR blocks and use the same ones from the individual presets. Am I explaining it better now? Can't take full credit for the presets. I downloaded them from customtone and modified them.
  20. I'm trying to incorporate two clean presets I made into snapshots but they sound different in the snapshots. The clean 2 sounds almost the same but the clean 1 sounds a lot different. I had to make the paths as shown to compensate for DSP limits. How I can implement these two clean sounds into snapshots and have them sound the same as individual presets? CLEAN1 CLEAN 1b CLEAN 2 CLEAN 2b Clean1.mp3 Clean1b.mp3 Clean2.mp3 Clean2b.mp3 Clean 1.hlx Clean 1b 2b.hlx Clean 2.hlx
  21. It helps for a bit. I'm able to save or import a few but then still crashes eventually.
  22. I upgraded to Reaper 6.11 and reinstalled all Line 6 drivers on my computer. Same thing. Very frustrating. New Reaper is nice though...
  23. Running Windows 10, have all latest updates. Just scanned system, all clean. The only thing is I'm still running Reaper 4.3 but I've never had an issue before. Maybe it's time to upgrade.Running Windows 10, have all latest updates. Just scanned system, all clean. The only thing is I'm still running Reaper 4.3 but I've never had an issue before. Maybe it's time to upgrade.
×
×
  • Create New...