Jump to content

otnooishphoo

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About otnooishphoo

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1
  1. > Not trying to start trouble... immediately starts trouble.
  2. Tape Delay - 2.90 Firmware Helix LT. Tempo sync is not correct. Not even close. On any subdivision.
  3. Ohwell. I'll make do... i just thought for sure that it was doing 1/4 at one point...
  4. Hmm, that weird i seem to remember it working before... there are a couple other that did the same thing, i suppose thats just a feature too? ohwell. time for a timeline I guess. why can it do the slower dot/trip ones in between? its 1/8 is the limit? just curious.. also wish the delays all had a way to force into repeat, like a strymon where you can hold the bypass down and it will go forever.
  5. I just updated to 2.82 it seems to be elephant man for sure, its 1/8 note for 1/1 1/2/ 1/4 1/8 and then it starts working correctly as you get smaller. Then you hit the dot/trip in between its the same one for each until you pass the 1/8th setting as well.. very weird. i'll make a video of it today when i get a chance.
  6. Tempo Sync Delays are broken on multiple delay models. 1/1 1/2 1/4 etc are ALL always 8th notes.
  7. I have 2 physical machines. 1 desktop, and 1 laptop. Helix Native is on both (2/5) However, I just installed 1.82 and authorized, and now it's 3/5 (well it was i hit the deauth button on the old laptop one).. And there is a lifetime limit of 11.. So does this mean if I keep having to re-authorize updates I will eventually hit the 11 limit and not be able to authorize a new version?
  8. No, i have made 11 posts here. ???
  9. i didnt read any of the instructions. i just downloaded the installer and updated.. took 10 minutes. done.
  10. I wonder, it the none plus version is set to these low levels. because i have to pin all the knobs and get the input to almost red all the time to even be heard.. and when i play on my own its not very loud. for a 250 watt amplifier, it sure is quiet...
  11. https://www.youtube.com/watch?v=u1Be2wWeTEQ https://www.morningstarfx.com/mc6-mkii
  12. add a Midi CC Pedal to your stomp and put it on a small board. Problem solved.
  13. Uh, you do realize that that Channel Volume on the amp model is part of the amps gain stage right?
  14. Unless your ableton set is also playing back tracks on other outputs of the RME to a different source (like the PA or something?)
  15. Sounds like he is using a Mac. Which means in Ableton/Logic you can define different hardware devices for Input and Output you are not limited to one ASIO driver like in Windows. I always get some latency when I do that. Its better to just use one device (ie the Helix in this case)
×
×
  • Create New...