Jump to content

trueNorth55

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About trueNorth55

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ottawa, ON, Canada
  • Registered Products
    4
  1. trueNorth55

    Driver 7.6.7 won't load MacOS High Sierra 10.13.6

    Same here, even when making the change to allow apps from Anywhere. Line 6 Monkey doesn't detect the newest driver version (7.6.8) as available for the POD HD PRO X (even though it's required). Go to the Driver Download page and install it to fix the problem.
  2. trueNorth55

    problem with secondary expression pedal

    Nope, I'm still having this problem. Just like sjdkd, my pedal has been sitting on the shelf, with minimal use. There's no way this is a physical problem with the Shortboard or the pedal since restoring to the previous firmware fixes the issue. It doesn't seem like Line 6 is going to revisit this either, as they've moved on to the Helix.
  3. trueNorth55

    Pod HD bean driver support for MAC OSX Sierra?

    You can create a bootable copy of Mac OS X El Capitan, wipe your hard-drive, and reinstall. Unfortunately, you may not be able to restore data from a Time Machine backup if you used this with the Sierra beta. There's third-party software to assist you in creating a bootable USB, or you can create one using the instructions from Apple. Cheers,
  4. trueNorth55

    2nd xpression pedal questions

    There's a known issue with using the Mission EP1-L6 pedal as a secondary expression since the last firmware update (for POD HD500X and PRO X). It is also effecting use with the FBV Shortboard MkII, see http://line6.com/support/topic/13862-problem-with-secondary-expression-pedal/ This may or may not be the same issue you are experiencing. I had logged a ticket with Line 6 previously, but nothing has been resolved. Still (optimistically) waiting for a firmware update to address the issue.
  5. trueNorth55

    problem with secondary expression pedal

    Anyone else still having this problem? Like many of you, I purchased the HD pack and do not want to rollback the firmware.
  6. trueNorth55

    Until we get updated El Capitan Drivers...

    Ridiculous is right... C'mon drivers for 2016! Too be honest, Line 6 aren't the only large organization whose developers have let them down. The one I work for also screwed-the-pooch for the third year in a row.
  7. trueNorth55

    FBV Shortboard w/ HD Pro X

    Thank you.
  8. trueNorth55

    FBV Shortboard w/ HD Pro X

    Hey folks, just wondering if anyone has used the FBV Shortboard (not Mkii) with their POD HD Pro X. Is there any difference in functionality besides missing the Function 2 switch? I'm only asking because I've found a cheap one locally and would like to have it as a spare (already own Shortboard Mkii). Thanks.
  9. trueNorth55

    Issues with HD Edit connecting to Pod

    Hi spawn, the global reset will not overwrite your current patches, but backing them up to your computer is not a bad idea.
  10. trueNorth55

    Issues with HD Edit connecting to Pod

    Same thing happened to me after I first updated the firmware. It can be fixed by performing a global reset and reconnecting it to HD Edit.
  11. trueNorth55

    EXP1 Won't Change Parameters Correctly --- new bug?

    edstar1960's suggestion should work. I had similar problems when I first updated; the pedal would not reach 100% values sporadically and my EXP-2 pedal would become undetected. The Global reset and pedal calibration fixed it thankfully.
  12. trueNorth55

    Error Transferring one or more patches? WHAT??

    You're not alone. I'm having the same problem after I restored my patches to my POD HD Pro X and relaunch POD HD Edit. I've reinstalled firmware/drivers, POD HD Edit software, and checked different USB ports and cables. I didn't get the error after I first flashed the firmware, so I'm going to try it again this week.
  13. My POD HD PRO X is working fine with OS X 10.10.3 also. Like Digital_Igloo suggested, try reinstalling the driver.
  14. trueNorth55

    Tone from HD500 changes after long time turned on

    Yes, reselecting the preset fixes it. I'm going to backup all of my patches and restore the firmware tonight. If it's still messed up when I restore my patches, I'll have to recreate them on the POD. Fingers-crossed.
  15. trueNorth55

    Tone from HD500 changes after long time turned on

    @edstar1960 I've had the same issue you described, but going direct to a powered monitor. This has just started since updating to the newest firmware, and is one of several problems I'm starting to notice.
×