Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'audio technica'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 4 results

  1. So for the last couple hours I have been setting up my new AT2035 with my new Line 6 UX2, but so far I have installed everything I need to install, I have the XLR cable in the right spot and the USB connected in the back. But no sound comes through, almost like the mic isnt even on. AND YES I have tried switching from "instrument" to "mic 1 or 2" still nothing. I am running out of ideas at this point.. PLEASE HELP! UPDATE! I have gotten PODFarm to actually pick up my sound, BUT NOW whenever I talk into my mic it is just straight static and nothing else.
  2. The headache question that's been on my mind since early August. (Had to return a faulty unit) I bought a new setup for streaming, an AT-2035 Mic which I've seen a lot of forum posts surrounding (gulp), a cool boom arm for said mic and the UX2. Although I have seen many forum posts, none seem to answer my question and cut off prematurely due to Mic 1 not being selected. My setup: an AT-2035 is plugged via XLR lead into mic port 1, knobs are at reasonable levels. An aux cable with an adapter is plugged into the hub of my 5.1 surround system to provide audio out. Phantom power is activated and the USB is connected to the back of my PC (motherboard USB 3.0). Dials are lit up orange but I haven't set them up for any readings yet. The software is set to Mic 1 in the mixer using Noise Gate, Compressor and American Classic. (pretty sure all input volumes are up). My question finally is, why is there no audio coming through? I'm not very technical so do go in depth but talk to me like I am a child or I may not understand.
  3. I just picked up a Audio technica at-2020 condenser microphone for recording my classical guitar. But the levels are too quiet in podfarm, I have the microphone +48v boost on, and put a clean amp on podfarm full volume, it was still way too quiet. the levels only reached up to -30db in podfarm (the input was a bit lower around -40). When i added gain it destroyed the sound quality, but i got a bit more sound. I'm not sure what to try next. I really need some help. I have a Pod ux2 podfarm 2.5 AT 2020 condenser mic mixcraft 6 I added pictures of the levels and the amp i was using for reference.
  4. Hey, I have a Line 6 POD UX2 and I have all the drivers updated and everything is updated (Line 6 Monkey, Pod Farm 2.5, etc) and I have the AT2035 connected to the Line 6 POD UX2 with Phantom Power ON but its still not working :( Please help, I'm on a Mac D: Thanks -Zack
×