Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'freezes'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL-4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hi! My Helix Floor just came in, after starting and noodling with it for a bit I decided to update the firmware (it comes with 1.06.5 firmware) to 3.11, but after it's been updated, it's stuck in the loading screen saying "WIll restore select Factory Settings..." and it has been doing this for almost 2 hours, anyone know how to fix this? Thank you!
  2. Hello, I have recently bought an Helix LT with firmware version 2.21.0. I have changed in settings the "footswitches" to be "Snap/Stomp" so I can take advantage of snapshots. This has worked just fine for a couple of days but today whenever I change snapshots the system completely freezes. For example, I set snapshot 1 to have low gain on my amp, then I move on to snap2 to set higher gain on the amp and I can do it (no issue up to now). Then I want to get back to snap1 but the footswitch is not working anymore. I try other buttons (any at all) and noone of them work. That´s when I realize the system is frozen. Then I have to reset the machine by turning it off and back on. Did this already 6 times today. Please let me have your feedback before I contact your repair services.. Thank you.
×
×
  • Create New...