Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pod500'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 6 results

  1. Hi friends I am not such a pro when it comes to equipment so I got the next best thing for someone like myself I bought Line6 HDPOD500 and I can't figure out how to connect it to my VOXAD50VT. Now I know that they are bot moduls and shouldn't be connected, but I can't even get the sound out. The cables are fine, bot products are working since amp is workign when I play it directly, and I can hear the sound on my headphones. So, I found a topic already here about it (https://line6.com/supportarchivenew/thread/84944/) but unlike OP, I can't even get the sound out. Can someone help? Tl;dr - How to connect Line6 HDPOD 500 to VOXAD50VT (sound doesn't come out at all, everything is working fine)
  2. Got a PD 500XHD. Was working great - no complaints. All of a sudden, I heard a pop, and everything sounds "trebly". Patches that sounded great are crap now. I downloaded the last patches. My unit got out of sync one day (when your PC HDEdit is running but board is off). I've done this before so I know what to do. When I downloaded my latest save on the Open Bundle option, it didn't want to load. Once I loaded it, now all the tones seems "way off". Tested through 2 guitars, earphones, speakers, different connections - all the same. Am I missing something?
  3. I have recently upgraded Monkey to 1.70. This is the first time since i upgraded to Yosemite. I cannot get monkey to launch. I have tried reinstalling, deleting plist files, deleting drivers and still no love. It happens onboth my Imac and Macbook Pro. I want to update all of my line 6 gear (JTV59, Pod HD500, FBV Shortboard, Spider IV Valve 2x12) but cant do anything due to the monkey software not working. Eventually it stops bouncing but i get an application not responding msg when i right click the icon. (see screenshot). Has anyone had this happen to them and has anyone been able to fix it. I have a current ticket open with L6 also.
  4. Hi, I've got today the L3t speaker. I have a Digitech RP1000 and in combination it sounds great. Here my question: Having the RP1000 (which is similar to a POD500) what is the best setup for a gig ? RP1000 --> Mixer --> and using the l3t as monitor or RP1000 --> L3t input --> L3t output ---> Mixer If I go first in the l3t and then in the mixer, does the L3t transmit the settings (mode, eq etc) to the mixer? Or shall I mic it like a normal guitar amp? Does somebody know? Thks in advance Markus
  5. Hey, I just got a POD500 from the US. Obviously, the power adapter is different. I know the output is 9V - 3A. Will my Voodoo Labs Pedal Power 2 Plus power this up? or do I need to a) get a AUS Power Supply for the unit or b) get a step down transformer for it? Cheers. :)
  6. The volume balance between Mag and the Models are well balanced when going from the JTV-59 into the Guitar In on the POD-500 using a standard 1/4" cable. When I run with the with the VDI to the Variax input with the same settings the Mags are much louder that the models to the point I basically can not use the models. The Mags sound to loud and the models muted and bland. I have latest drivers/flashware on all the JTV and POD500. I have adjusted volumes using Workbench HD connected directly to the computed and 1/4 to amp and again balance between Mag and Models fine. It appears only when I use the VDI to Variax input do a get this problem. Does anyone have any ideas?
×
×
  • Create New...