Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'weak'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. PaulRGuitar

    POD HD Pro X setup problem?

    Hello guys, I just bought the POD HD Pro X and I have a problem. The patches I downloaded from youtube people (Ola Englund, Fluff) and the patches I bought from a guy that sound awesome in their demos sound very harsh, thin and have no punch at all on my device. (They all used the HD Pro, does that matter? but USB aswell and no post processing) I use a Schecter Hellraise C-1 with active EMGs (and have the PAD button pressed), USB connection, headphones (monitors already ordered) and a PC with WIndows 10 and all Line 6 drivers installed. My settings look like this: 1/12 Utilities (Flash FW: V2.62, USB FW V1.04) 1 FS Mode: ABCD 2 AMP Knobs Display: Momentary ON 3 Looper FS Display: All Views 4 Trails: ON 2/12 Utilities 1 LCD Contrast: 45 2 Tap Temp LED: off 3 AC Frequency: 60 Hz 4 FBV Express: off 3/12 Inputs 1 Input 1 source: Guitar 2 Input 2 source: Variay 3 Guitar in-z: 1M 4 Inputs Setup: Preset 4/12 Outputs 1 Mode: Studio/Direct 5/12 Digital Output 1 Digital Output: Match Outputs 2 Sample Rate: 44,1 kHz 3 Digital Level 0 dB 4 Digital Format: S/PDIF 6/12 Midi/Tempo 1 Midi Channel: 1 2 Midi out/thru: out 3 Tempo Sync: Preset 4 Tempo: 120 BPM 7/12 Variax 1 Variax Control: Preset 8/12 Variax 1 Variax Tuning: N/A 9/12 L6 Link: Audio 1 AMP: left/right 2 AMP left/right 3 AMP left 4 AMP right 10/12 L6 Link: Control 1 AMP 1: AMP A (CH 1) 2 AMP 2: AMP B (CH 2) 3 AMP 3: Midi CH 3 4 AMP 4: Midi CH 3 11/12 Global EQ: on 1 Band Select: Low Cut 2 Frequency: 20 HZ 12/12 Model Packs Standard Model Set please help me :( greetings Paul
  2. Hello everybody.Do you all have a free time for me a bit please?I have a Line6 Stagescape mixer since the last month.I tried to record some performings on it.After that I moved the USB stick on my pc,just to hear my work and ,surprinsingly,I found a very low signal on all the recorded tracks.One friend of mine told me that there is a soft on www.line6.com that I have to install on my pc in order to lance my line6 mix capture into that to solve my issues.Do you know anything about that ? Thank you a lot for reading my message and waiting for your replay.
  3. Hey guys I just started having a problem with my UX1 that I for the life of me cannot figure out. Iv had my UX1 for over a year now, i have never had an issue with it till today, with the snap of a finger its started acting up. I didnt change any settings from what iv been using, its always been updated and whatnot, but today I noticed that my playback while playing seems a little weaker than normal, its very minimal but enough to drive me insane, so once I went to record and listened to the recorded playback I was horrified at the sound. It sounds as if my tone has lost all low end and is nothing but a high pitched fuzz, its very quiet and this is driving me up the wall. Iv tried updating drivers and all that jazz but nothing works. I didnt change any settings with the UX1 or my recording programs. (Use audacity and magix studio) Its almost as if its not getting a good signal but at the same time the real time playback is almost just what its supposed to be like, iv tried different cables and different guitars and nothing. Any help with this is much appreciated, thanks.
×