Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 49 results

  1. Greetings, I stopped getting an input signal on my PODxt Pro. I tried various guitar cables, and I reinstalled the 3.02 firmware from the Line 6 Monkey. Nothing else is plugged into the unit other than the AC cable and the input cable. It's clearly not a setting; I can't even get a signal to use the tuner. Seems like a hardware issue, but here's how I've troubleshot this so far; perhaps I've missed something obvious along the way. First of all, it would seem that after some searching, that this issue is not unique to me. Also, for what it's worth, I had (for some reason) version 1.14 of the USB firmware on the unit, despite the fact that the current version was listed as 1.12 in the Monkey. Thinking that this might be the problem, I tried restoring the current version of the USB firmware back to version 1.12, so that they matched. No dice. Repeated power cycles do nothing, and the line level input on the back isn't getting any input signal either. Sending a clean guitar signal through USB doesn't work either, so it obviously isn't getting any signal at the front end. The signal light on the front remains perpetually dark. I have all model packs installed, and the unit has been sitting in a climate controlled rack in a studio, so it is in mint condition. I am at a loss, and am not sure what to do, as I rely on this in my studio. Another follow-up question... Since I rolled back the USB firmware to 1.12, there doesn't now seem to be a way to get it back to 1.14. Most reports I see say that 1.14 is the latest version of the USB firmware, yet the Line 6 Monkey is telling me that 1.12 is the latest. Was there an issue discovered with version 1.14 of the USB firmware such that it was removed from the update servers? I also ran the entire update process again from another computer with a different USB cable. Same deal. Another thing to note is that while the device is fully recognized through the OS, and the MIDI functionality seems to be fine, the audio interface element of the PODxt Pro is not functioning properly. The device is recognized in the Sound System Preference (and the Audio/MIDI Setup) but sound will not come out of it for regular computer sound output (like iTunes, for example.) In addition to this, I just noticed a slight but audible buzzing/hum sound inconsistently coming from the unit, which sounds similar to an alternating current's 60 Hz hum sometimes caused by EMI or a ground loop. I've never noticed this until right now. A power cycle of the unit lessened it to some degree, but it's still there faintly, which obviously causes further concern. Has anyone else with a PODxt Pro experienced anything like this? I'm sure the answer is what I don't want to hear: that I'll need to take it to a service center. Thanks in advance, Jeff
  2. Q: How many Rack Units does the X3 Pro take up? A: 3 Rack Units Q: What are the dimensions of the POD X3 Pro? A: X3 Pro Dimensions: Width: 17" (19" including the ears) Heighth: 5" Depth: 8" Q: The Specifications on the web states that the X3Pro requires USB 2.0 but the actual USB input on the back panel is not labeled. Does it required USB 2.0? A: POD X3 Pro, as well as POD X3 and X3 Live, requires USB 2.0. For details on USB connectivity please refer to the USB Connectivity Guide Q: How do I restore the X3 Pro to it’s the Factory Presets? A: Press and hold the 'Home/Hold For Commands' button, select'Reset User Presets' and press the 'Save' knob to reset the User bank to its factory presets. Q: Will the included POD Farm Plugin require us to use the X3Pro as a dongle? A: The POD Farm Plugin works with the POD X3 Pro just like it does with other compatible products. The answer is yes. Q: Are any of the inputs/outputs, processors or other hardware/software sonically superior to the X3L/Bean? A: No Q: What are the MIDI implications of the X3 Pro? A: The MIDI Implications are the same as the POD X3 and the POD X3 Live. The X3 series include a USB connection, and these units will both expose a set of USB MIDI In/Out ports on your Windows or Mac computer. However, these devices utilize different types of commands and, therefore, will not respond to MIDI control data. As with POD X3 Live, the Pro includes 5-pin MIDI In/Out jacks that can be used strictly for receiving MIDI Program Change messages (For scrolling through User Presets) and for sending MIDI CC data when using the onboard pedal for Volume, Wah, and Tweak parameters. Q: What is the software compatibility of the X3 Pro? A: The POD X3 Pro is currently compatible with Line 6 Monkey, Gearbox, Guitarport Online, Workbench (w/ a Variax Guitar), and as a dongle for the POD Farm Plug-in (within your DAW only). Q: How can I tell which version of Flash Memory & USB firmware is installed in my X3Pro? A: Press and hold 'OUTPUTS' for system settings. Use the directional keys to scroll to the last page: The versions are displayed under 'CNTRST'™ Shown as: FLASH MEMORY VERSION: x.xx USB FIRMWARE VERSION: x.xx Q: How do I sync the POD X3 Pro to slave over S/PDIF? A: The POD X3 Pro expects the master clock signal on its S/PDIF input only, so, connecting the S/PDIF IN must be connected to master clock source. Make sure you connect the S/PDIF OUT on your POD X3 Pro to the S/PDIF IN of your clock master unit and S/PDIF IN on your POD X3 Pro to S/PDIF OUT of your clock master. In the INPUTS page of the POD X3 Pro, set anything BUT Variax as Tone 1 and Tone 2 and DIGITAL set to S/PDIF. In the OUTPUTS page of the POD X3 Pro, set your S/PDIF outputs settings in the Studio Direct Mix menu, and MATCH DIG IN for RATE.
  3. Deutsch Français Important Note: It is highly recommended that these updates are installed in a specific sequence. Please see the installation notes* below. Bug Fixes These updates address a bug which allows invalid data to be introduced to presets. The invalid data is caused by asynchronous communication between the POD HD/HD500/HD Pro hardware device and the POD HD/HD500/HD Pro Edit software application. In rare instances, recalling presets containing invalid data may cause intermittent high volume events. Installing POD HD/HD500/HD Pro firmware v2.62 and POD HD/HD500/HD Pro Edit v2.26 prevents invalid data from being introduced into presets. During synchronization between POD HD/HD500/HD Pro and POD HD/HD500/HD Pro Edit, the hardware displays a ‘Sync In Progress’ message and does not respond to any buttons or knobs until synchronization is complete. Additionally, any presets which contain invalid data are reset to an initialized state. These presets are easily identified as ‘New Tone (Reset)’. *Installation Notes Please follow these steps sequentially: Disconnect any audio connections to the POD HD/HD500/HD Pro, connect to the computer via USB and save a preset Bundle, Set Lists, or individual presets from POD HD/HD500/HD Pro Edit v1.06 (if you do not wish to save any existing presets you may skip this step) Quit the POD HD/HD500/HD Pro Edit app and launch Line 6 Monkey to install POD HD/HD500/HD Pro Edit v2.26 Complete the POD HD/HD500/HD Pro Edit installation and launch Monkey once again to install POD HD/HD500/HD Pro Flash Memory v2.62 During the installation, Monkey will ask if you want to keep your presets, click ‘No’, and complete the installation following the on-screen instructions. On the POD HD500, you *must* reset the global setup options which includes resetting the Setlist names and pedal calibration by: Disconnect the USB cable connection between HD500 and host computer. Power off the POD HD500. Power on the POD HD500 while holding the LEFT ARROW [*] If you do not do this, one of the tell-tale symptoms that may surface after a Monkey Flash Memory update is that the HD500 will be stuck in a continuous re-boot/power cycling state (you'll keep seeing the Logo and the unit keeps re-starting itself). Sometimes this may not occur, but a secondary telltale sign that a user has not performed a Global Settings reset is the USB communication between the HD500 and HD500 Edit software will be extremely slow/sluggish. ***NOTE: Please also make sure to re-calibrate the onboard expression pedal of the HD500 after performing the Global Settings reset. Instructions: How to calibrate the POD HD500X\HD500 Expression Pedal. [*]Launch POD HD/HD500/HD Pro Edit to restore any saved presets. **Please note that any previously saved presets that were corrupted in any way will be discarded and set to New Tone (Reset) once imported into POD HD/HD500/HD Pro Edit 2.00. For more information about POD HD/HD500/HD Pro, visit our POD HD500X\HD500\POD HD\POD HD Pro FAQ. Advanced User's Guide The latest version of the Advanced User's Guide for the POD HD500 can be found here. Instructions de la mise à jour version 2.02 de la firmware POD HD500X/HD500/HD/HD Pro et version 2.00 du logiciel POD HD/HD500/HD Pro Edit Note importante: Nous recommandons d'installer ces mises à jour dans une séquence spécifique. Veuillez visiter les notes d'installation* au-dessous svp. Corrections d'erreurs: Ces mises à jour corrigent des erreurs qui permettent des données non valides d'être introduits dans les presets. Les données non valides sont causées à cause d'une communication asynchrone entre le POD HD/HD500/HD Pro et le logiciel Edit. Dans cas très rares, l'utilisation des presets qui ont des données non valides dedans, cause des événements intermittents à volume élevé. En installant la version 2.02 de la firmware POD HD/HD500/HD Pro et la version 2.00 de l'Edit de POD HD/HD500/HD Pro, vous bloquez les données non valides d'entrer les presets. Pendant la synchronisation entre POD HD/HD500/HD Pro et le logiciel Edit du POD HD/HD500/HD Pro, l'appareil vous montre le message "Sync In Progress" et ne répond pas aux boutons jusqu'à ce que la synchronisation ait terminée. Les presets avec des données non valides dedans seront réinitialisés. Ces presets ressemblent à ceci: "New Tone (Reset)". *Notes d'installation: Suivez ces étapes une par une: Déconnectez tous les connexions audio du POD HD/HD500/HD Pro. Connectez à l'ordinateur via USB et enregistrez des presets Bundle, Set Lists ou les presets individuels du POD HD/HD500/HD Pro Edit de la version 1.06. (Si vous ne voulez pas enregistrer des presets, passez cette étape. Fermez le programme POD HD/HD500/HD Pro Edit et lancez Line 6 Monkey pour installer la version 2.00 du logiciel POD HD/HD500/HD Pro Edit. Complétez l'installation du logiciel POD HD/HD500/HD Pro Edit et lancez Line 6 Monkey encore une fois pour installer la version 2.02 de POD HD/HD500/HD Pro Flash Memory. Pendant l'installation, Monkey vous demandera si vous voulez garder vos presets, cliquez "No" et complétez l'installation en suivant les instructions sur l'écran. Pour le POD HD500, vous devez réinitialiser les options "Global Setup". Déconnectez le câble USB entre HD500 et ordinateur. Éteignez le HD500. Allumez le HD500 en maintenant la flèche gauche ( [*]Si vous ne réinitialisez pas le HD500, mais mettez à jour le firmware, le HD500 s'éteint et redémarre infiniment. Si cette erreur ne se produit pas, une erreur sera que la communication USB entre HD500 et HD500 Edit est extrêmement lente. Attention, après vous avez réinitialisé les Global Settings, vous devez recalibrer le pédale. Vous pouvez trouver les instructions ici. [*]Démarrez POD HD/HD500/HD Pro Edit pour restaurer les presets enregistrés. **Attention, les presets enregistrés qui étaient corrompus sont renommé New Tone (Reset) si vous l'importez dans POD HD/HD500/HD Pro Edit de la version 2.00. Pour plus d'informations sur POD HD/HD500/HD Pro, visitez POD HD500X\HD500\POD HD\POD HD Pro FAQ. Guide de l'utilisateur avancé: Vous pouvez trouver la version plus récente du guide pour les utilisateurs expert pour les appareils Line 6 ici. Aktualisierungsanweisungen zur POD HD500X/HD500/HD/HD Pro Firmware Version 2.02 und POD HD/HD500/HD Pro Edit Version 2.00 Achtung: Wir empfehlen, dass Sie diese Aktualisierungen in einer spezifischen Sequenz durchführen. Bitte schauen Sie sich dazu die Installationshinweise* unten an. Fehlerbehebungen: Diese Aktualisierungen beheben einen Fehler, der es fehlerhaften Daten erlaubt in Presets abgespeichert zu werden. Die fehlerhaften Daten entstehen aufgrund einer asynchronen Kommunikation zwischen dem POD HD/HD500/HD Pro Gerät und der POD HD/HD500/HD Pro Edit Software. In seltenen Fällen verursachte der Abruf der fehlerhaften Presets zeitweise Ereignisse sehr hoher Lautstärke. Die Installation der POD HD500X/HD500/HD/HD Pro Firmware Version 2.02 und POD HD/HD500/HD Pro Edit Version 2.00 hält diese fehlerhaften Daten davon ab, in das Preset zu gelangen. Während der Synchronisierung zwischen HD500X/HD500/HD/HD Pro und POD HD/HD500/HD Pro Edit zeigt Ihnen das Gerät "Sync In Progress" an und reagiert nicht auf Knopfdrücke bis die Synchronisation vollendet ist. Zusätzlich werden alle Presets, die fehlerhafte Daten bereits enthalten, zurückgesetzt. Diese Presets sehen dann so aus: "New Tone (Reset)". *Installationshinweise: Bitte folgen Sie diesen Etapen der Reihe nach: Trennen Sie alle Audioverbindungen von Ihrem POD HD/HD500/HD Pro, stecken Sie es nun an den Computer via USB und speichern Sie ein Preset für Bundle, Set Lists oder individuelle Presets Ihrer POD HD/HD500/HD Pro Edit Software V1.06 ab. (Wenn Sie keine Presets abspeichern wollen, dann können Sie diesen Schritt überpsringen.) Schließen Sie die POD HD/HD500/HD Pro Edit Software und starten Sie Line 6 Monkey um POD HD/HD500/HD Pro Edit 2.00 zu installieren. Beenden Sie die installation von POD HD/HD500/HD Pro Edit 2.00 und starten Sie Line 6 Monkey nocheinmal um diesmal POD HD/HD500/HD Pro Flash Memory 2.02 zu installieren. Währender dieser Installation wird Monkey Sie fragen, ob Sie Ihre Prsets behalten wollen. Klicken Sie "No" und schließen Sie die Installation ab indem Sie den Anweisungen auf dem Bildschirm folgen. Auf dem POD HD500 müssen Sie die Global Settings zurücksetzen. Indem Sie: Die USB Kabel entfernen zwischen HD500 und Computer. Das HD500 abschalten. Das HD500 wieder starten während Sie die linke Pfeiltaste ( [*]Wenn Sie dies nicht tun, eines der Symptome nach dem Update könnte sein, dass das HD500 sich unendlich oft neustartet/abschaltet. Manchmal passiert das nicht, aber ein zweites Symptom ist eine extrem langsame USB-Kommunikation zwischen HD500 und HD500 Edit. Achtung, Sie müssen nach dem Reset auch das Pedal des HD500 neu kalibrieren. Anweisungen dazu können Sie hier finden. [*]Starten Sie nun POD HD/HD500/HD Pro Edit um abgespeicherte Presets wiederherzustellen. Achtung, vorher abgespeicherte Presets, die korrupt waren, werden umbennant in New Tone (Reset) sobald diese in POD HD/HD500/HD Pro Edit 2.00 importiert werden. Für weitere Informationen über POD HD/HD500/HD Pro, besuchen sie bitte unser POD HD500X\HD500\POD HD\POD HD Pro FAQ. Handbuch für Fortgeschrittene: Die neuste Version der Handbuchs für Line 6 Produkte können Sie hier finden.
  4. POD HD Flash Memory v2.62 RELEASE NOTES POD HD v2.62 is a FREE firmware update that includes additional features and optimizations. It is highly recommended that all POD HD users perform this update! It is also recommended that you back up your current presets by using POD HD Edit to create a preset bundle, allowing you to include installing new presets as part of the update process. The easiest way to perform the update process is by installing the latest version of Line 6 Monkey. Once you've connected your POD HD to your computer via USB port (hubs are not supported), Monkey will recognize the unit and take you through the update process. It's important to update both the USB Firmware (1.04) and Flash Memory (2.62). The Line 6 Monkey application may be downloaded here. What's New? Global EQ - Global EQ is used for compensating for the wide disparity in acoustic environments on tour or when traveling from studio to studio, and is applied to all setlists and presets. Global EQ features three fully parametric bands plus variable low and high cut filters. To access Global EQ: Press and hold the VIEW button to open the Setup Menu. Using the four-way, cursor right until you see the Global EQ screen. Turn Knob 1 to select the desired EQ band (Low Cut, Low, Mid, High, High Cut) and turn Knobs 2, 3, and/or 4 to adjust the selected band. To bypass or enable Global EQ, press ENTER. NOTE-Due to L6 LINK’s flexible routing, Global EQ is not available at this output. Support for optional Model Packs-Firmware 2.62 supports three new Amp/Cab Model Packs: Metal Pack-includes models based on* modern heavy gain amps like the Peavey® 5150® and a remastered JCM800 Vintage Pack-includes models based on* classics like the Vox® AC30 Fawn and the Orange® OR80 Bass Pack-includes models based on* an Ampeg® SVT and a GK Gallien-Kruger 800RB Model Packs can be purchased here. FAQ For more information about POD HD, the POD HD FAQ can be found here. Advanced User's Guide The latest version of the Advanced User's Guide for the POD HD can be found here. * All product names are trademarks of their respective owners, which are in no way associated or affiliated with Line 6. The product names and images are provided for the sole purpose of identifying the specific products that were studied during Line 6's sound model development.
  5. Hello everyone! I'm having issues getting Helix Native to pan in order to run a different signal path to the right and left. I would like to take one mono clip and, in one instance of Helix Native, split it left and right. When I pan Helix Native's "Host Output" hard right, it will always be silent on playback, when I pan it hard left, it gets slightly quieter but will still play at an equal volume on both speakers. I can have the track panned hard left, hard right or center in Logic Pro's track editor, and these results are always the same when I make the changes within Helix Native's "Host Output": Silent when hard panned right, loudest at center, slightly quieter at hard left. Here are some pictures of my signal chain and host output that I'm referring to, could I be overlooking anything?
  6. I was recording on my Pod hd pro x yesterday on my guitar(as i have countless of time before). Suddenly today it stops working. The device turns on and I can hear sound from my computer, but it won't get any signal from my guitar. Not even the tuner. I checked my guitar and the wires. I have no idea what happened or changed. I would really appreciate some direction.
  7. Hi, I've got a used Pod XT Pro which is connected to to Focusrite Scarlett 18i20 (1Gen) via S/PDIF. The problem is, that I do not know/understand how to setup both devices to get the signal from POD to Scarlett. The Scarlett is configured using MixControl SampleRate 41.1kHz Sync Source S/PDIF Sync Status Locked USB Driver Connected ASIO Buffer Size 6ms The POD XT Pro is setup using I/O & Dig Select Input Guitar Format 41.1kHz 24 Bit Mode Normal Gain +0db Having plugged a guitar in I see the signal led flashing. I also get a signal on the DI Out which I also connected the interface using 1/4inch. In MixControl I can see the level meters receiving signal on the analog input, but not on the S/PDIF ones. When I change the POD to 'Match S/PDIF' in the IO Select, still no signal can be received. When I restart the POD with this setting it gives a message saying: "CANNOT LOCK TO INPUT. WAIT FOR RE-CLOCK OR PRESS ANY BUTTON TO SELECT GUITAR IN AND 44.1kHz 24 BIT OUT." Can anyone help me out here, how to setup this correctly. Many thanks Sebastian
  8. Hi I have downloaded some official pod farm Polyphia patches they used on their album. I tried loading these onto my POD X3 Pro but I am getting the "Unrecognized Driver. Your Pod X3 Pro will be ignored" issue in gearbox. I've spent days trying to get them to load with no success. I was hoping someone that had pod farm could load the patches for me and send me the settings used so I can manually set them up on my POD? I will be happy to share the patches with you but have no way myself of loading and viewing the settings. Let me know if you are interested and your email address and ill send these through. Regards
  9. I'm using the latest updates on OSX, drivers, softwares and helix and you know, everything. When reamping helix in logic the audio starts to cut and pop and mess up after a while. First a little and gradually more and more. It helps when I initialize the core audio from preferences > audio settings. The I/O buffer is at full 1024 Why do I have to keep doing this? It does kill the workflow and sometimes recording the reamp is ruined.
  10. So... I'm a little new to this equipment:) I currently have a Line 6 half stack (Spider 2 150w) and a Marshall MG half stack. If I purchase one of the Line 6 Pods (looking at XT Pro).....am I able to output to both of the amps simultaneously.....or can I only output to one amp. Sorry if the answer is obvious.....I've looked through the online manual....but the answer wasn't jumping out at me:) Thanks!! Jamie
  11. Does anyone else have an issue with the POD HD Pro X (or other POD versions) overwriting patches seemingly randomly? This has happened to me on multiple occasions and it's kind of annoying when the only way to get the patch back is to restore it to defaults. I don't want to have to keep doing this. It seems like it happens when switching from one Set List to another, but there might be other factors, and it happens so sporadically that I am only just now coming to this conclusion after having the device for almost 3 years. For example, say I'm in the "User 2" on patch 5D. Then I switch to the "Best of HD" setlist and the 5D from "User 2" will now be the 5D there. Does this happen to anyone else? Is there a solution for it? It's really annoying and seems like something that should be patched.
  12. Hello guys, I just bought the POD HD Pro X and I have a problem. The patches I downloaded from youtube people (Ola Englund, Fluff) and the patches I bought from a guy that sound awesome in their demos sound very harsh, thin and have no punch at all on my device. (They all used the HD Pro, does that matter? but USB aswell and no post processing) I use a Schecter Hellraise C-1 with active EMGs (and have the PAD button pressed), USB connection, headphones (monitors already ordered) and a PC with WIndows 10 and all Line 6 drivers installed. My settings look like this: 1/12 Utilities (Flash FW: V2.62, USB FW V1.04) 1 FS Mode: ABCD 2 AMP Knobs Display: Momentary ON 3 Looper FS Display: All Views 4 Trails: ON 2/12 Utilities 1 LCD Contrast: 45 2 Tap Temp LED: off 3 AC Frequency: 60 Hz 4 FBV Express: off 3/12 Inputs 1 Input 1 source: Guitar 2 Input 2 source: Variay 3 Guitar in-z: 1M 4 Inputs Setup: Preset 4/12 Outputs 1 Mode: Studio/Direct 5/12 Digital Output 1 Digital Output: Match Outputs 2 Sample Rate: 44,1 kHz 3 Digital Level 0 dB 4 Digital Format: S/PDIF 6/12 Midi/Tempo 1 Midi Channel: 1 2 Midi out/thru: out 3 Tempo Sync: Preset 4 Tempo: 120 BPM 7/12 Variax 1 Variax Control: Preset 8/12 Variax 1 Variax Tuning: N/A 9/12 L6 Link: Audio 1 AMP: left/right 2 AMP left/right 3 AMP left 4 AMP right 10/12 L6 Link: Control 1 AMP 1: AMP A (CH 1) 2 AMP 2: AMP B (CH 2) 3 AMP 3: Midi CH 3 4 AMP 4: Midi CH 3 11/12 Global EQ: on 1 Band Select: Low Cut 2 Frequency: 20 HZ 12/12 Model Packs Standard Model Set please help me :( greetings Paul
  13. My HD pro has started this thing where regardless of whether I use speakers or headphones there is a crackling sound in the left output every few seconds during playback and recording. Need advice ASAP!
  14. Hi All, I'm having a problem with using my POD HD Pro for recording into Garageband that just recently began to persist and I have yet to find a solution for it. I'll describe my situation below, please help me if you can. Thanks! Setup: POD HD Pro Rack Garageband Macbook Pro (late '08/'09) OS X v10.10 (Yosemite) I normally record guitars and bass through my POD HD Pro rack and have just recently run into a problem with it. Usually, I'll plug in my POD via USB and in Garageband, it'll play through both sides of my headphones. Then, just a couple days ago, when I would pop the tuner on, tune up, then tap the tuner back off, the sound would be completely gone, not monitoring at all when there was just sound. So I would close my session, power off my POD, unplug, replug and turn it back on. Then it would work until I used the tuner again. I repeated this process a couple of times and then my POD began to only monitor through the right channel of Garageband. If I would pan the track hard left, there would be absolutely no sound. If I panned hard right, there would be the same amount of sound on the right from 100%-0% pan. Additionally, I removed the POD from the audio track and switched my input to the laptop's microphone and it monitors through both headphones as normal. Any ideas on why this is happening? I've plugged my headphones into the POD directly and it monitors through both sides of my headphones perfectly. Any help on this issue is much appreciated. Is it possible that a USB output setting on the POD glitched off by accident? Thanks, Erik
  15. Is it possible to update the firmware on the DT25 by using the Pod HD Pro via MIDI cables? I don't see the Pod in my computer MIDI devices...
  16. I'm using my POD HD Pro for live but when switching tones there is too big of a delay when I stomp on the fbv express mkii.... (doesn't sound natural.. takes too long to switch tones) Is there anyway to fix this?
  17. I plugged my POD HD Pro in today and noticed I had updates to my driver and flash memory. It has been about a month since I updated so I was able to do the Driver update with out any issues. The flash memory I wish I could say the same. The first update said it timed out. The second one crashed my computer and some how my POD. Now when I turn the POD on it is frozen on one of my presets and I am getting no sound from my cab. The flash memory update continues not to work either so I guess what I'm asking is what the hell do I do now? For the record my driver is 4.2.7.1 and my flash memory reads as "unknown". I would appreciate any help here. Thanks.
  18. They appear on my pod but not in hd pro x edit. Help?
  19. I have a pod hd pro and i downloaded the new metal hd pack today and basically i was trying out the new amps and when ever i put an EQ in the post area it goes all crackly sounding and lollipop. anyone know what this is?
  20. So the PODs LED indicators for clip and signal are always on, even with no instruments or anything attached. Has anyone else encountered this problem? I've cycled through all of my patches and have used clean slates, but nothing seems to get those lights to stop coming on.
  21. So I use an m-audio midiport to change my pod's patches during live shows. However when a patch changes, there is a small interruption of sound (for about half a second) which sounds bad in the mix... Is there a way to make the change faster? If not, I basicly change between rythm and lead patches, so can I change some parameters of the patch (like turning pedals on/off. or amp settings) using MIDI signals? I just want to make our live sound as perfect as it can get...
  22. I bought my pod hd pro X from thomann 2 months ago and it was just fine, untill the last few weeks. Randomly, while I use the Pod as a soundcard for my Windows PC the Pod doesn's seemsto respond to the window's sound while my guitar still sounds Ok on the monitors. This will continue to happen until I restart. Its really, REALLY annoying! I guess it's a windows issue but i don't know how to fix it. Help??
  23. So I just got the FBV Shortboard MkII a couple of days ago and I've figured most of it out but I can not for the life of me figure how to get the tap tempo to work with a delay that I have on my Pod Hd Pro X. I've figured out how to assign certain effects to my shortboard but I just can't get the tap tempo to work. Thanks in advance for anyones help!
  24. Hello everyone I purchased a line 6 pod hd pro about a week ago and I love the tones you can get out of it the only problem is that when it's connected to my computer via usb it gives me this really annoying noise every 3 minutes or so. I attached a file of the clean tone so you can hear how it sounds. Did anyone have this problem, or does anyone have an idea on how to fix this? Cheers! line6problem.mp3
  25. hi there, i am trying to play my guitar on the macbook pro using pod farm 2.5 and guitar link ucg102 to connect the guitar to the mac, the problem is when i open the stand-alone pod farm and i select the ucg as my input device and the the macbook speaker as output and i apply the setting, i hear nothing, there is no signal... nothing and when i come back to the preferences, i then find as in the second picture, that the selected settings from before are blank now! and i have to select again! where is the problem exactly? ps: pod farm as a plugin is working fantastically in garabeband and logic pro!
×
×
  • Create New...