Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'win8'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. I don't normally post to forums, but after experiencing issues with my UX2 with Windows 8 I found in the archived forums many other people were having the same problem (as recently as last month) with similar hardware. I was experiencing random audio dropouts on my PC. The audio would stop completely throughout all applications. The only way I could find to get it back was to restart my PC. I know it is not a hardware issue as I have a dual boot PC which runs both Windows 7 and windows 8. The UX2 always has always performed perfectly on Windows 7. Here is the solution which appears to have fixed the issue on my PC. I was experiencing the problem multiple times daily since installing windows 8, but haven't had it reoccur since I found this setting about a week ago. I've been pulling my hair out for months and was right on the edge of uninstalling Windows 8, but now it seems to be working great. I'm hoping this post can help others enjoy their line6 devices again. The solution: 1. open power options. 2. click "change plan settings" for the plan you are currently using 3. Click "change advanced power settings" 4. Under USB settings -->USB selective suspend setting --> setting, change to disabled (I have noticed the setting has changed itself back, but the problem hasn't reoccurred so maybe there's a bug in windows 8 in the power options. Maybe if yours is disabled by default, you could try enabling it) Sorry to make this post so long, but since the forums have been archived I couldn't reply directly in the thread where the problem was first mentioned. I hope this is a permanent solution and helps everyone. If it does maybe someone could shout me a copy of Podfarm2.5 Platinum...just kidding :P
  2. The-Poison

    Hd500 Firmware Broken?

    I just received my POD HD 500 and wanted to update it with the Line6 Monkey. I downloaded the file, but while installing it said "POD HD 500 Update failed. (Code 80007211) Firmware update timed out waiting from response to the device. Try the update again, making sure the cables are still connected". I tried it a few time, but the problem was always the same. So I downloaded the firmware (2.10) directly from line6.com and selected "update from file" in the monkey. Again the update failed an now the POD doesn´t boot anymore. It shows the Line6 logo, then blacks out and reboots. Even save mode doesn´t work. It just hangs while showing the logo (but doesn´t reboot). The POD isn´t recognized by the computer anymore, so I see no way to flash the firmware again. My system: WIndows 8, Intel Core i7-3630QM, 8GB Ram If anyone has a idea I will try it, even if it sounds stupid, cause I´m quite desperate. Greetz
  3. Hey all, Took a while to solve this so I thought I'd post for anyone else hunting. Persistent clicking with UX2 on Win8 x64 (AMD A10 + discrete gfx, SSD & 16G). The system runs plenty fast enough, so I was surprised to be getting drop-outs & clicks in all playback apps, especially on basic activity like switching app focus. Tried adding ASIO driver to Foobar2000 & adjusting buffers, latency and bitrates in the Line6 control panel and everything with no success. Culprit in the end: the UX2 was plugged into a USB 3.0 port. Plugging in to a USB 2.0 port fixed the problem. Unsure if a particular controller was the problem (Gigabyte F2A85X-UP4 has both native AND A85X chipset and Etron EJ168 controllers). Bought a board with extra USB3 ports thinking I was doing myself a favour -- only 2 USB2 ports on the back panel -- jeez. LOL Anyway, fixed -- hope this maybe helps someone.
×