Jump to content

WhammyAbuser

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WhammyAbuser

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1
  1. Hi there, One thing, I don't quite get why you need to plug in your amp to computer if you're going to use pod farm to dial in your tones anyway. I mean I understand that you're going to be using it as a Direct Input but it's a lot easier doing that through an interface. If I were you, I'd get a guitar interface; some are very inexpensive and fine if you're just starting out. The Line 6 UX1 is a good start or there are others. Even the IK Multimedia iRig could start you off. That just enables you to go straight DI and dial in your tones in Pod Farm with minimal hassle. Hope that helps.
  2. Hi all. Sorry it's taken so long for me to get back to this thread. I sorted the problem by deleting the file and redownloaded everything. I did all this through the monkey manager and it worked as it found the correct version of the software to download whereas before I searched for it myself through the site. So really it was human error :/ Anyway, I hope you all have everything sorted! All the best.
  3. Hi there, are you all up to date with the latest patches and updates? And if so, make sure the latest updates are compatible with your operating system.
  4. Hi all, First question posed to the Line 6 forums. Apologies if this topic has come up before but couldn't find it on here. I've recently bought a new iMac and wanted to install my Line 6 UX2. It was previously installed on my old computer (now dead). This iMac doesn't have a CD drive so I downloaded Pod Farm from the software section of this site. When it comes to installing said software and choosing where you want it to be installed it says that 'POD Farm can't be installed on this disk', despite this being a new machine and the HD having over 3TB of free space. And there is nowhere else you can select for the software to be installed. Has anybody encountered this before? And if so is there a solution? Many Thanks Mark
×
×
  • Create New...