Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'swells'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I’ve had both an hx stomp, and now a stomp xl, and my expression pedal is not working for swells. I plugged it into the expression 1/2 on the stomp, and then added a volume block to my patch. I tried putting my volume block at the beginning of my signal chain, after my amp, and at the very end. I also tried messing with the global settings. My issue is that it works for turning up and down my volume, but even though it’s before my reverb and delays, it shuts off the echoes and delays when I roll it back. I want the echoes and delay to continue decaying after I turn down my volume. Instead, it starts turning off my reverb and delay instantly as soon as I begin to roll back on my volume pedal. And this keeps happening regardless of where I put the volume block in my signal chain. I also turned up my decay time on my reverb block as far as it will go, and my volume block is still shutting off the decay. What do I need to do to get the volume block to work for swells?
  2. SirRis

    I NEED HELP! :(

    So I'm a bit new to this. Got my POD HD500X yesterday and been having fun with it. Problem is I can't get the expression pedal to do swells! I'm using a classic distortion for sustain, reverb and a digi-delay but whenever I hit a note, turn the pedal to toe position, and turn it to heel position (for a new note to hit), the sound also cuts off and it's so frustrating coz I play in a church band. I want to be able to do swells seamlessly. :( Is this normal? Is there any setting I should change to make the sound continuous? Any help is much appreciated! Thanks!
×
×
  • Create New...