Jump to content
cmonid

Spider V Remote no internet access detected

Recommended Posts

Hi

Spider V Remote 2.00 does not detect my internet connection (look at the screenshot). I have this problem with windows 7 and windows 8.1
Has anyone ever encountered this problem?
Would you have a solution to this problem?
Spider V Remote works well on Mac OSX and Windows 10

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
233/5000
 
 

 

 

 

 

 

0.thumb.jpg.3f969608a64f4fdbcac9f5e117ecb9f5.jpg

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem with a Dell laptop. Contacted support, but offered no working solution.

 

On my second laptop, a HP, there is internet access to My Yones, but will not axxess to Cloud.

Any syggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think there is an issue with the Line 6 servers right now. I imagine it should get cleared up shortly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not think it's a server problem. This is a software problem that does not detect my network configuration on windows 7 and windows 8.1
Spider V Remote works correctly on Mac OS X, Windows 10 and iPad (iOS)
I opened a trouble ticket with the support Line 6, but their answer is that the problem comes from my computer and not the software because I am the only one to have reported this malfunction

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same problem on my HP laptop, running Windows 8.1. But the Cloud and My Tones work fine on my Android version.

Currently just using my phone to get preview and get new tones, but I'd much prefer the PC version to flash tones directly to the amp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here running on Windows 7. Someone post if they have solution?

 

Updated Windows fully and tried reinstalling the remote. Still no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a follow up. I took the time, and just updated to Windows 10, and everything works great now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, Dell laptop, windows 7, fibre internet connection but Spider remote wont connect, works with my Helix HX, my Boss Katana, my Fractal Audio stuff.

This is a Line 6 issue and it needs sorting, pull your finger out Line 6 and resolve this issue!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you check your Fire Wall log file, to see if this software needs an extra port to be open ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the same issue on my Dell w/ Windows 7. Just downloaded the Spider Remote this morning and was disappointed to see that it wasn't working. Going to try Windows Update, if that doesn't work will upgrade to 10 and let you know what worked

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem dell laptop running win 8.1.  Tried spider 1.03 and 2.00 cannot connect to internet with 2.00 version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...