Jump to content

Gaz_Ham

Members
  • Content Count

    357
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gaz_Ham

  1. If you are new, give the troubleshoot a go. Most common problems are solved through this. If still nothing, let us know more symptoms/details of the problem
  2. It sounds like the samle rate/bit depth settings. Download the advanved user guide and look at section 3•1 onwards https://uk.line6.com/support/manuals/podstudioux2
  3. Im pretty sure its just to use with the amp and has no ability to be used as an audio interface
  4. The process is essentially the same on all Daws. As long as you have set the input on your Daw as line6 ux1 asio driver you should be good.
  5. You might be best to open a support ticket with line6 directly. Give that a try
  6. On the underside or back device there should be a sticker with the serial number and such on there. Once you have registered that to your account you should getthe option to download cubase. You can drop line6 a message, they have issued licenses for old units before from what i have read on the forums here
  7. You try rolling back the last update or running podfarm through compatibility mode, which may confirm if it's the update or some obsure setting?
  8. This might be a question for line6 directly. Log in to your account and open a support ticket
  9. As mentioned, the guitar port is still supported, but podfarm 1 isn't. There's more of support on helix and podfarm 2. it's your call really, the only wotk around without spending is running Podfarm 1 in compatibility mode.
  10. Perhaps you could download the latest version of podfarm 1 and run it in compatibilty mode? it looks like the drivers don't cover windows 10, only xp, 7 and vista.
  11. Log in to your account, via the line6 license manager and that will activate your Podfarm license. Just follow the set up process again
  12. Its possible that, or something else in the hardware chain is the cause. I use a cheap and cheerful neewer unit, with no problems. Definatly the first thing to check
  13. I've never used a hd500x, and my experience us pretty much limited to mulit tracking with podfarm, so i may not be able to help much. Perhaps you have to set another input and assign it to another track in Audicity, instead of it mixing in with your guitar sound?
  14. I've not used Audicity, but there must be an import audio function so you can import mp3's.
  15. Yes there should. If you turn the +18db boost off and the mic gain/track volume down to mid way and turn up the output of your preamp. Your input volume is so high, it will be picking up any background noise and amplifying it
  16. Just add a preamp into the effects chain and you are good to go. I use a preamp, delay and compressor
  17. If you don't have any luck here, try the helix section of the forum. The answer may well be there already
  18. I could any suggest working through the list of things in the troubleshoot. Thats all line6 will tell you to do first if you contact them. Give it a go then see if anyone has any ideas, failing that, you'll have to run the gauntlet that is contacting line6 directly.
  19. You could post the problems in your native language and i can use google to translate it. Perhaps we will get a clearer sense of what your troubles are.
  20. https://uk.line6.com/software/index.html Inupt your hardware( ux1) and your OS type and press search. The drivers should be top of the list
  21. Go to https://uk.line6.com/support/manuals/podfarm/ And download the Podfarm 2 Advanced User Guide. Then scroll to chapter 3•2 and read onwards. If you are using Podfarm as a plug-in, as it sounds that you are you, need to open the Line6 AudioMidi Device and select what input you want. Set a copy of it to your desktop for easy access. If you are using Podfarm stand-alone, the option to select input is in the mixer view. Failing that, you need to read up on how to select input in garageband.
  22. I've never heard of it. What would be the use of doing so?
×
×
  • Create New...